Vuurwerkafval

Unieke samenwerking tussen Gemeente Woerden, Bemmel Container Service en Vuurwerk Professionals.

Vuurwerk kopen kan op vele plekken in Nederland alleen Vuurwerk Professionals in Harmelen gaan een stap verder.
Tijdens de officiële verkoopdagen wordt er aan de Handelsweg 7 te Harmelen vuurwerk verkocht. Na het afsteken van het vuurwerk tijdens de Oud en Nieuw viering blijft er afval over en ja wat doe je daar dan mee?
Afval inzamelen is al jarenlang een specialiteit van Bemmel Container Service bij diverse klanten, en sinds vorig jaar ook vuurwerkafval voor de particulier. Op één locatie je vuurwerk kopen en het afval enkele dagen later weer inleveren dat is uniek!
De Gemeente Woerden steunt dit initiatief van harte en heeft hier een heuse actie omheen bedacht.
Tijdens het afhalen van uw bestelde vuurwerk bij de diverse verkoop punten in de gemeente ontvangt u de speciale vuurwerk afval zak.

Hoe werkt het?

Lever de gevulde vuurwerk afvalzak in op 2 januari tussen 7:00u en 17:00u bij Bemmel Container Service in Harmelen en ontvang voor ieder gevulde afvalzak € 0,50 en een lootje.
Bij iedere inlevering ontvangt u een lootje, en maakt dan kans op GRATIS kaartje van Anexxcinema in Woerden! 
Dus…. doe uzelf en schone straat kado! Ruim het vuurwerk afval op, lever dit in op het afvalbrengstation in Woerden of bij Bemmel Container Service in Harmelen, ontvang de vergoeding en maak kans op GRATIS kaartje van Anexxcinema in Woerden!